PREZENTARE

VILA 6 Neptun

Vila 6 Neptun este componentă a conceptului SC Alpin 2003 srl. Ca parte integrantă a conceptului de turism pe care îl oferă SC Alpin 2003 srl, Vila 6 vine în întâmpinarea turiștilor iubitori de mare și soare, de nisip și plajă, de destindere și relaxare, toate puse la dispoziție într-un singur loc mirific.

Descriere

Vila este situată în interiorul unui parc, pe faleza dintre stațiunile Neptun și Olimp, la 50 m de mare și la 20 m de Hotel-Restaurant Arad.

La cca. 80 m de vilă se află complexul de agrement “CLUB BAZIN” dotat cu piscină, saună, biliard, popice, teren de tenis și teren de minigolf.

Nivelul de confort al vilei a fost ridicat prin modernizarea efectuată cu lucrări de zugrăveli texturate, placări cu gresie/faianță import Italia, montare de echipamente aer condiționat. S-au înlocuit obiectele sanitare și mobilierul de bucătarie, living și terasa.

VILA 6 are 2 etaje, este dotată cu lift exterior și este compusă din:

  • 8 apartamente Executive, 4 la parter și 4 la etajul 1 al vilei. Fiecare apartament este compus din: 1 living, 1 dormitor cu pat matrimonial, baie, bucatarie, terasa. Dotarile sunt urmatoarele: canapea extensibila, loc de luat masa pentru 4 persoane, TV, aer conditionat, frigider, plita cu 2 ochiuri, cuptor cu microunde, aparat de cafea, vesela, tacamuri
  • 3 apartamente DeLuxe, dispuse la etajul al 2 lea al vilei, fiecare DeLuxe este compus din: 1 dormitor cu pat matrimonial: 1 living cu canapea, 2 fotolii si loc de luat masa: baie si terasa. Dotarile sunt urmatoarele: TV, aer conditionat, frigider mic, cuptor cu microunde si aparat de cafea
  • 2 suite Junior, dispuse la etajul 2 al vilei. Fiecare Junior este compus din: pat matrimonial, 1 canapea, 2 fotolii, baie si balcon Dotarile sunt urmatoarele: TV, aer conditionat, minibar, cuptor cu microunde si aparat de cafea.

Calitatea

Cele **** (4 stele) obținute prin certificare vă asigură de calitatea serviciilor de care puteți beneficia în cadrul Vilei 6 Neptun puse la dispozitia turiștilor de către SC Alpin 2003 srl.

Prin modernizarea efectuata s-a urmarit atat cresterea calitatii spatiului cat si a ambientului. Toate elementele componente ale Vilei sunt de cea mai buna calitate si va creează cadrul optim in care veti beneficia de cele mai bune servicii de turism și, implicit, de o relaxare și o plăcută petrecere a concediului Dvs.

VILA 6 va sta la dispozitie si pentru organizarea de evenimente speciale intr-un cadru relaxant si cu servicii corespunzătoare specifice de inalta calitate.

Recomandări

Contact

905550 Neptun Olimp, România

  • Latitudine: 43.877377
  • Longitudine: 28.604515
  •  021 – 311 30 57
  •  0722 241 474
  •  0723 508 105
  • headquarter@hotelalpin.ro